BBQ Pit Stop Uithoorn


BBQ Pit Stop Uithoorn is een nieuwe BBQ shop in Uithoorn met een Walhalla van een assortiment voor elke BBQ liefhebber. 


BBQ pit stop is ontstaan uit een samenwerking van 2 echte BBQ liefhebbers, Jeffrey de Kwant en Ivo Westerweel die het BBQen op een hoger level willen plaatsen door middel van hun specialiteiten. Jeffrey die al jaren als chef kok door het leven gaat en al een tijdje bezig is met het ontwikkelen van zijn eigen BBQ rubs en sauzen de Nederlandse BBQ Rebel. Ivo die al wat jaren aan de weg timmert met zijn heerlijke soorten vlees voor de Horeca en nu ook in deze tijden voor de particulier wat zeker een genot is voor op de BBQ vanNivo vlees.


Hieronder vind u een selectie van de producten die momenteel al verkrijgbaar zijn en continu wordt aangevuld met de mooiste artikelen voor de echte BBQ liefhebber. 


BBQ / Smokers  > Hunsaker, Monolith, Primo, The Spit on Fire, 

Houtskool & Chunks > B&B Charcoal, Globaltic

Rubs en Sauzen > de Nederlandse BBQ Rebel

Diverse Accessoires > Styledevie (o.a. Forged messen), Xapron (BBQ schorten) , Meater Thermometers , The Spit on Fire, The WindMill,


Ook AetsveldGrill is gebruikt gaan maken van hun diverse producten en tevens ook bij ons verkrijgbaar.


Wil je ook kennis maken met deze mooie producten of meer informatie willen hebben van bepaalde producten stuur dan even een berichtje naar info@bbqpitstop.nl  of naar info@aetsveldgrill.nl .


Facebook


Instagram


Website
BBQ /Smokers 


Diverse soorten Houtskool 


Diverse Chunks 


BBQ Accessoires voor elke BBQ liefhebber


Rubs & Sauzen
 

partners
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram