Golden Sate

Met Golden Sate zet je gemakkelijk heerlijke saté op tafel!
Kies welk vlees je wilt gebruiken (kip en varkensvlees doen het erg goed maar experimenteer hier vooral mee), snij het in blokjes en voeg 65 gram Golden Sate toe per kilogram vlees.
Laat de kruiden nu minimaal één uur intrekken. Voor het beste resultaat laat je het 24 uur intrekken.
Rijg je vlees aan je prikkers/spiezen, stook je barbecue op en grillen maar!
Als de saté gaar is serveer je deze eventueel met je favoriete pindasaus en heerlijke bijgerechten.
Eetsmakelijk!



Golden Burger


Met Golden Burger zet je gemakkelijk heerlijke zelfgemaakte burgers op tafel!

Kies welk gehakt je wilt gebruiken (bijvoorbeeld kip- of half om half gehakt).
Schud het zakje goed en voeg vervolgens 60 gram kruiden toe per kilogram gehakt.
Om je gehakt goed te laten binden kan je naar verhouding een (of meerdere) ei(eren) toevoegen.
Laat de kruiden nu minimaal één uur intrekken. Voor het beste resultaat laat je dit 24 uur intrekken.
Zo verdelen de smaken zich het best en worden de groenten wat zachter.
Maak van je gehaktmengsel burgers, stook je barbecue op en grillen maar!
Als de burgers gaar zijn serveer je deze met wat lekkere bijgerechten of bouw je jouw favoriete broodje!
Eetsmakelijk!

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram