AetsveldGrill voor al uw BBQ Party Catering, Workshops, BBQ demonstraties 
 bij u thuis, winkel, shop, café of op locatie!


AetsveldGrill BBQ Party Catering verzorgt voor een groot scala aan Examen-, Verjaardag-, Jubileum-, Buurt-, Event BBQ`s, workshops of BBQ demonstraties tot in de puntjes bij u thuis, werk, winkel, shop of op locatie. Zodat u zelf kunt genieten van uw feestje, party of event met uw gasten en zich niet druk hoeft te maken over de BBQ. Uw gasten zullen hier nog lang over napraten en dat is precies wat u voor ogen had met uw feestje, en dat de gasten van u het zeer naar hun zin hebben gehad en met een goed gevoel naar huis gaan.

Heb je een winkel, shop, café of wat dan ook en wil je daar wat artikelen/vlees promoten of laten proeven ook dat kunnen wij verzorgen viua een demo.


Alle gerechten voor groepen tot +/- 60 personen serveren wij zoveel mogelijk uit in een soort walking diner (diverse authentieke bbq gerechten door elkaar heen). Voor groepen vanaf +/- 60 personen presenteren wij dit in buffet vorm waar onze chefs zorgen dat u nooit mis grijpt en heerlijke bbg gerechten zullen blijven voorschotelen.

AetsveldGrill stookt op Hout en Houtskool en maakt gebruik van lokale verse producten, wij hebben hiermee goede afspraken met onze vaste (lokale) leveranciers kunnen maken.  

wij maken gebruik van vaste leveranciers en hebben hier mooie samenwerkingen mee zodat wij altijd de zelfde kwaliteit kunnen leveren en garanderen. 


 

AetsveldGrill is vanaf heden ook Ambassador geworden van O`Donnel Moonshine


Wat is O`Donnell Moonshine?

O`Donnell Moonshine zijn Ambachtelijke gedestilleerde dranken uit Berlijn!

Volgens traditie gebruiken wij alleen de beste natuurlijke ingrediënten voor onze moonshine en likeuren. Deze bottelen wij in originele Mason Jars – net als de gangsters tijdens de Amerikaanse drooglegging – om de unieke smaakervaring compleet te maken.


Bij O’Donnell Moonshine komen traditie en vernieuwende smaken samen. We bottelen onze likeuren in stijlvolle conserveringspotten, de zogenaamde Mason Jars, net als de gangsters tijdens de Amerikaanse drooglegging. Onze naam komt van de illegaal gedistilleerde "moonshine" en van Spike O’Donnell, de leider van één van de meest spraakmakende moonshine gangs uit Chicago.


Meer weten kijk dan even op de O`Donnell Moonshine pagina 


Grillmeister of Croix Valley 

Een mooiere start van 2022 kan een mens niet krijgen, dat je gewaardeerd wordt van je passie van het BBQen in één van de grootste BBQ landen van de wereld (Amerika)!

 


https://www.croixvalleyfoods.com/blogs/blog/croix-valley-grillmeister-andre-groenendaal-december-2021


Interview met Outlaw BBQ uit Heukelum


Er werd mij gevraagd of ik een interview wilde geven over mijn passie voor het BBQen en dan zeg je natuurlijk geen nee want BBQ is mijn passie. Tevens kreeg ik ook de vraag of ik dan meteen een receptje wilden bedenken/maken met één van hun producten. En zo kwam ik op het idee om een zalmbonbon te maken op een rookplank zodat je die heerlijk rook smaak ook terug proefde in het gerecht en dat met hun heerlijk rub "GOLD RUSH" en afgelakt met de saus " Tequila Lime" van Croix Valley.


Hierbij de link naar het interview en het recept


Interview: https://www.outlawbbq.nl/post/andre-groenendaal-passie-voor-vuurHieronder vind u het recept: https://www.outlawbbq.nl/post/zalmbonbon-op-rookplank

Meer nieuws over AetsveldGrill of een van onze Partners kijk dan op onze nieuws pagina 


 

Partners 

 

 
LINKS


Contactgegevens
Gastenboek
Offerte aanvraag
Email


 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram