AetsveldGrill BBQ Party Catering 
 

NIEUWS



Met trots kunnen wij u mededelen dat we met het Sambalmeisje een nieuwe partner hebben weten te vinden, om onze BBQ gerechten hier en daar wat meer pit bij te brengen.

Van "Naturel tot Gevaarlijk Pittig" en zins kort zijn ook bij AetsveldGrill verkrijgbaar!


Wil je meer weten over de sambals van het sambalmeisje kijk dan even op de pagina van het Sambalmeisje bij de Partners! 



 

AetsveldGrill is vanaf heden ook Ambassador geworden van O`Donnel Moonshine


Wat is O`Donnell Moonshine?

O`Donnell Moonshine zijn Ambachtelijke gedestilleerde dranken uit Berlijn!

Volgens traditie gebruiken wij alleen de beste natuurlijke ingrediënten voor onze moonshine en likeuren. Deze bottelen wij in originele Mason Jars – net als de gangsters tijdens de Amerikaanse drooglegging – om de unieke smaakervaring compleet te maken.


Bij O’Donnell Moonshine komen traditie en vernieuwende smaken samen. We bottelen onze likeuren in stijlvolle conserveringspotten, de zogenaamde Mason Jars, net als de gangsters tijdens de Amerikaanse drooglegging. Onze naam komt van de illegaal gedistilleerde "moonshine" en van Spike O’Donnell, de leider van één van de meest spraakmakende moonshine gangs uit Chicago.


Meer weten kijk dan even op de O`Donnell Moonshine pagina 


Grillmeister of Croix Valley 

Een mooiere start van 2022 kan een mens niet krijgen, dat je gewaardeerd wordt van je passie van het BBQen in één van de grootste BBQ landen van de wereld (Amerika)!

 


https://www.croixvalleyfoods.com/blogs/blog/croix-valley-grillmeister-andre-groenendaal-december-2021


Interview met Outlaw BBQ uit Heukelum


Er werd mij gevraagd of ik een interview wilde geven over mijn passie voor het BBQen en dan zeg je natuurlijk geen nee want BBQ is mijn passie. Tevens kreeg ik ook de vraag of ik dan meteen een receptje wilden bedenken/maken met één van hun producten. En zo kwam ik op het idee om een zalmbonbon te maken op een rookplank zodat je die heerlijk rook smaak ook terug proefde in het gerecht en dat met hun heerlijk rub "GOLD RUSH" en afgelakt met de saus " Tequila Lime" van Croix Valley.


Hierbij de link naar het interview en het recept


Interview: https://www.outlawbbq.nl/post/andre-groenendaal-passie-voor-vuur


















Hieronder vind u het recept: https://www.outlawbbq.nl/post/zalmbonbon-op-rookplank





Meer nieuws over AetsveldGrill of een van onze Partners kijk dan op onze nieuws pagina 


 

Partners 

 

 

 




LINKS


Contactgegevens
Gastenboek
Offerte aanvraag
Email


 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram