EMC Barbecue 


EMC Barbecue is dé Europese leverancier van B&B Charcoal producten.
 

B&B Charcoal is een familiebedrijf van de tweede generatie, gevestigd in Texas en opgericht in 1961. We bieden meer dan 60 verschillende producten aan, waaronder brokken, briketten, pellets, houtblokken voor koken, brokken, chips, aanmaakblokjes, rubs en sauzen. Al onze artikelen zijn soort specifieke en 100% natuurlijke houtproducten. We gebruiken nooit industrieel afvalhout, gebruiken nooit chemicaliën, smaakoliën of minerale houtskool. B&B maakt onze producten anders en het maakt het verschil in het eten dat je klaarmaakt. De rook van de houtskool / houtbrandstof baadt het voedsel dat u kookt en eet. Het maakt uit wat en waar het hout vandaan komt. Al het B & B-hout is van familiale boeren die het grotendeels van particuliere boerderijen betrekken, zodat we ervoor kunnen zorgen dat alleen de hoogste kwaliteit wordt verwerkt tot houtskool en houtproducten. De grote houtskoolbedrijven willen niet praten over wat er in hun producten zit, maar B&B wil het van de grilltoppen schreeuwen! Niet alle houtskool wordt op dezelfde manier gemaakt, kwaliteit is belangrijk.   

De brandstof die u gebruikt, geeft een onderscheidende smaak aan het voedsel dat u kookt. Houtskool / houtrook is het laatste ingrediënt, maar de eerste smaak. Je ruikt die rokerige goedheid al lang voordat je een hap neemt. B&B Charcoal en Cook Woods branden heter, langer, met minder asafval en een meer authentieke houtrooksmaak.  


Barbecue brandstof is het laatste ingrediënt, maar de eerste smaak! B&B Charcoal is dé nummer één als het gaat om barbecue brandstof en wordt gebruikt door vele barbecue kampioene en barbecue-experts. B&B Charcoal producten zijn 100% natuurlijk, milieuvriendelijk en branden langer heter en schoner. 


EMC Barbecue levert kwalitatieve barbecue producten aan dealers en particulieren in Europa. Kijk eens rond op onze website voor meer informatie over deze geweldige producten. voor meer informatie, aanvullende vragen kunt u contact opnemen via onze contactpagina.Hieronder vind u een selectie van de Producten die al vanuit Amerika geïmporteerd zijn voor Europa. Deze producten worden langzaam aan verder uitgebreid zodat de gehele collectie verkrijgbaar zal komen voor geheel Europa. Hierover is EMC-Barbecue volop in gesprek met B&B om dit voor elkaar te krijgen.CharcoalChunks 


 

Partners
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram